Sa 1. novembrom i zimske gume su postale obavezne. Ostvarite pogodnosti u našem servisu - uz zamenu pneumatika stvarite popust na reglazu trapa od 25%, a uz to pregled trapa (spona, jabučica, ramena), kočionog sistema (diskova i pločica) i provera antifriza dolaze gratis.

Saznaj više

Zbog velikog interesovanja naših korisnika, akcija malog servisa se produžava i u mesecu septembru. Pored ove akcije ostvarite i dodatne popuste na orginalne patosnice od 10%. Uz to dobijate potpuno besplatno pregled celokupnog vozila i dijagnostiku.

Saznaj više

Uradite kompletan mali servis u našem servisu (zamenu filtera i ulja) i tokom meseca avgusta ostvarite popust od 20%. Uz svaki urađen mali servis, ostvarujete popust i od 20% na kupovinu patosnica iz BMW asortimana.

Saznaj više

Prekontrolišite rashladni sistem motora vašeg auta i ostvarite popust od 10% na ugrađene delove (vodene pumpe, termostate, pogonske kaiševe). Pritom dobijate besplatnu kontrolu hladnjaka vašeg auta i dodatni popust na auto-mehaničarske usluge prilikom zamene istih.

Saznaj više

Zbog velikog interesovanja nastavljamo sa akcijom iz meseca aprila. Uz zamenu pneumatika u našem servisu dobijate montažu i balansiranje gratis! Iako zamena zimskih pneumatika letnjim, nakon 01. aprila, nije zakonska obaveza, postoji veliki broj razloga koji vam govore da bi svakako trebalo da razmišljate o tome.

Saznaj više